Så anmäler jag mig till en kurs!


Vill du veta vilka kurser du kan välja på – titta i menyn ovan under Aktuella kurser och anmälan.

Anmälan sker i två steg:

  1. Leta reda på kursen du vill anmäla dig till och klicka på knappen för anmälan. Fyll i dina uppgifter och skicka in anmälan.
  2. Du får en faktura på mail att betala, vid betalning ange fakturaid.  Du är inte definitivt anmäld till kursen förrän din betalning kommit in. Så även om fakturan är på 30 dagar så är det bäst att betala den direkt.

Vi tar inte mot nya kursdeltagare till en kurs, efter den första kursgången.
Anmälan till kurs är bindande i och med betalningen om den inte återtas enligt nedanstående villkor.

Återbud
Om du avbokar en kurs på grund av varaktigt hinder, såsom sjukdom styrkt med läkarintyg/veterinärintyg så återbetalas kursavgiften om detta sker 14 dagar innan kursstart – avbokar du senare än 14 dagar återbetalas halva kursavgiften. För att en återbetalning ska kunna ske krävs att Orust hundägarförening meddelas via mail.

Du får en bekräftelse på din anmälan direkt via vårt system MyClub. Vi skickar även en bekräftelse så snart vi ser din inbetalning – räkna med 3-4 bankdagar, blir kursen är full/ställs in blir du meddelad och du får självklart tillbaka dina pengar. Skicka då dina kontouppgifter tillsammans med ditt namn och kursen det gäller, till vår kassör via epost: kassor@orusthund.com

Är du inte redan medlem måste du även betala medlemsavgift. Du måste också anmäla dig i detta formulär.

Kurskostnader

Kurserna i grundutbudet kostar 600 kr/kurs.